Kerstbomen voor bedrijven

Wij leveren ook kerstbomen en speciale zakelijke oplossingen aan bedrijven, restaurants, scholen, kantoorpanden, hotels, kerken, verpleeghuizen en gemeentes. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. 

Grotere bestelling kerstbomen en speciale formaten (tot wel 12mtr)

Heb je interesse in een grotere levering van kerstbomen dan kunnen wij jou hierbij helpen. Wij kunnen leveringen van grote aantal kerstbomen verzorgen. Ook staan wij bekend voor het leveren van grote bomen. Zo leveren wij kerstbomen tot wel 12 meter hoog.

Heb jij interesse in een speciale levering of heb jij unieke wensen? Wij denken graag mee in de oplossingen. Je kunt ook je unieke bestelling via de website aan ons doorgeven.

Bestellen
Heb je unieke wensen of een specifieke vraag over de bestelmogelijkheden of onze kerstbomen? Aarzel niet contact met ons op te nemen!

Brandveilige kerstbomen voor winkels, restaurants, scholen en meer...

Wij leveren ook geïmpregneerde kerstbomen zoals bij openbare bedrijven waar het verplicht is: restaurants, scholen, kantoorpanden, hotels, kerken, verpleeghuizen, gemeentes enz. Geïmpregneerde kerstbomen dus zijn brandvertragend en hierdoor veiliger en geschikt voor openbare ruimtes waar veel mensen verwacht worden.

Geleverd incl. certificaat

Geïmpregneerde kerstbomen worden voorzien van een speciale certificaat 'brandveiligheid'. De geleverde kerstbomen zijn geïmpregneerd en daardoor brandvertragend en dus biedt dit een verhoogde veiligheid voor openbare ruimtes en ruimtes waar veel bezoekers verwacht worden.

Wij zijn een erkend Magma Firestop applicateur en kunnen hierdoor elke kerstboom, ongeacht formaat en vorm geïmpregneerd leveren.

Neem met ons contact op als je op zoek bent naar deze brandveilige kerstbomen.

Liever persoonlijk contact?

Vind je online bestellen lastig of heb je hele specifieke wensen? Wellicht is het dan beter om even contact met ons op te nemen.
Bel ons op 06 204 804 33
Copyright Bestelboom.nl 2022 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design