Wij zijn echte kerstboom liefhebbers

Kerstbomenverkoop sinds 1989, al 3 generaties lang

In 1989 zijn opa (Herman) en oma (Wilma) Bisselink begonnen met de kerstbomenverkoop. Dit gebeurde aan huis op de Hamersestraat 1. Begonnen met een paar kerstbomen om te zien of Westervoort hier oren naar had. Het duurde dan ook niet lang voordat de kinderen (Ans, Pieter en Jos) het enthousiasme overname en actiever gingen helpen. Dit resulteerde er dan ook in dat meer en meer mensen Bisselink Kerstbomen als een jaarlijks begrip begonnen te zien. 

Opa en Oma konden hiermee het met een gerust hart overlaten aan de kinderen. In het jaar 2003 hebben Ans, Pieter en Jos het bedrijf officieel overgenomen. De ondernemersgeest en passie voor kerstbomen was te groot voor alleen de aan-huis-verkoop van kerstbomen, dit werd dan ook uitgebreid met de verkoop van grote kerstomen (3meter +) en het versieren van kerstbomen. 

Het werd al gauw een familieaangelegenheid waarbij de partners, neefjes en nichtjes allemaal hielpen. Het is altijd een periode van hard werken maar daarnaast ook het samen zijn van familie. Bij de familie Bisselink is het 3 maanden kerst!

Noud Bisselink (kleinzoon van Herman en Wilma) is trots dat dan ook na 35 jaar, Bisselink Kerstomen voort wordt gezet.

Noud: “Ik ben opgegroeid tussen de kerstbomen en ik keek er van jongs af het hele jaar er al naar uit. Uit school wist ik niet hoe snel ik naar huis moest komen en mijn blauwe overalletje lag dan al klaar. Na al die jaren sta ik in het najaar nog steeds het allerliefste tussen de kerstbomen. Ik neem/nam er elk jaar zo veel mogelijk voor vrij. 

Na een jaar wikken en wegen werd het voor mij duidelijk dat ik de huidige manier van verkopen niet draaiende kon blijven houden. Hoe graag ik ook wou. Maar de naalden bleven kriebelen. 

Het plan is bedacht om online verder te gaan. Online verkopen doen wij nu voor het derde jaar. En dat met de kwaliteit die we altijd na hebben gestreefd. Het mooie ervan is dat ik dit in de avonduren en de weekenden kan blijven doen. Dit blijft met mijn huidige werk te combineren.

Hiermee ben ik enorm verheugd dat ik de familietraditie voort kan zetten.

Liever persoonlijk contact?

Vind je online bestellen lastig of heb je hele specifieke wensen? Wellicht is het dan beter om even contact met ons op te nemen.
Bel ons op 06 204 804 33
Copyright Bestelboom.nl 2022 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design