Wij bezorgen uw kerstboom gemakkelijk aan huis!

Al drie generaties lang (35+ jaren) leveren wij als lokaal familiebedrijf kerstbomen aan inwoners van Westervoort en omgeving en in de afgelopen jaren zijn wij hierin gegroeid. Elk jaar mogen wij steeds meer kerstbomen leveren en merken wij dat mensen onze servicegerichte en persoonlijke werkwijze als prettig ervaren en het fijn vinden dat tijdens de drukke feestdagen de boom simpel, snel en veilig bezorgd wordt aan hun deur.

Hoogkwaliteit Nordmann Kerstbomen

Wij leveren aan hoogkwaliteit kerstbomen met het label Nordmann. Elke jaar selecteren wij persoonlijk deze kerstbomen en controleren wij deze op de beste kwaliteit.

Nordmann Kerstboom hebben volle, glanzende en mooi gekleurde sterke naalden en heeft daardoor beperkte naalduitval. Maar je ziet het ook in de opbouw van de boom; vol van takken, ook tot bovenin vol, een mooie (kegel)vorm en een dikke stam en takken. Het is de perfecte natuurlijke look in uw woonkamer die de kerstsfeer op het hoogste niveau brengt.

Wij garanderen altijd een hoge kwaliteit kerstboom

Wij nemen de kwaliteit van onze kerstbomen enorm serieus en geven daarom garantie af dat de kerstbomen die wij leveren van topkwaliteit zijn.

Maar natuurlijk kan het altijd een keertje fout gaan, het blijft een natuurproduct. Mocht u ontevreden zijn met uw boom, dan zal er in overleg gekeken worden naar een passende oplossing.

Wij zien graag de kerstboom bij u thuis. Hiermee kunnen we feedback geven aan de kweker. Geef ons de kans om iets op te lossen. 

Bij elke kerstboom bestelling krijg je gratis Chrysal Treefood

Beperk naalduitval en geniet het feestseizoen van een prachtige volle groene boom. TreeFood werkt bij alle boomsoorten, is getest op diverse kerstboomstandaards en zorgt dat je boom langer in tact blijft.

Het is heel eenvoudig: dag 1 voeg je de poeder 
van het eerste zakje toe aan het water onder de boom. Dit herhaal je op dag 5 en klaar. Zaagwerkzaamheden aan de onderzijde van de stam zijn niet nodig en een kale boom is verleden tijd. Dankzij TreeFood, de oplossing voor een groene boom, met of zonder kluit. 

Bij elke kerstboom kun je ook een EasyFix bestellen

Wil je ook uw kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard de beste oplossing! De kerstboom wordt bij aankoop voorgeboord zodat je de standaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er gemakkelijk op kunt plaatsen. Jouw kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud hij zijn naalden langer en blijft deze nog langer mooi. 

Tijdens het bestellen van jouw kerstboom kun je bij stap 2 van het bestelproces jouw favoriete EasyFix kerstboomstandaard meebestellen.

EasyFix

Wij bezorgen wanneer het u uitkomt!

In ons bestelproces kun je zelf selecteren wanneer de boom gebracht wordt. Zo proberen wij aan te sluiten op jouw planning. Wel zo makkelijk!

Bij elke bestelling krijg je een vermelding of de gewenste bezorgdatum akkoord is en wij proberen jou op de dag van levering vooraf aan te geven hoe laat je ons kan verwachten.

Jouw boom wordt tot jouw deur, veilig op 1.5 meter afstand geleverd. Ook krijg je van ons een instructieflyer die je helpt bij het opstellen van de kerstboom en het behoud van de kwaliteit.

De betaling gebeurt tijdens de bezorging

De betaling gebeurt tijdens de bezorging. Je kunt kiezen om contant of per pin te betalen. Betaal je contant? Dan willen wij jou vragen zo gepast mogelijk te betalen.

Bestel jouw boom nu online!

Wil jij ook met kerst een prachtige boom? Bestel hem dan nu online.

Liever persoonlijk contact?

Vind je online bestellen lastig of heb je hele specifieke wensen? Wellicht is het dan beter om even contact met ons op te nemen.
Bel ons op 06 204 804 33
Copyright Bestelboom.nl 2022 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design