Een kaarsrechte kerstboom met de EasyFix kerstboomstandaard

Wil je ook uw kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard de beste oplossing! De kerstboom wordt bij aankoop voorgeboord zodat je de standaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er gemakkelijk op kunt plaatsen. Jouw kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud hij zijn naalden langer en blijft deze nog langer mooi.

Met een EasyFix houdt je jouw kerstboom langer mooi

Het reservoir dat in de standaard rond de stam van de kerstboom zit kun je vullen met 2,5 liter water waardoor de kerstboom zijn stevigheid krijgt en de kerstboom wordt daarmee ook gelijk van water voorzien waardoor hij nog langer mooi blijft en zijn naalden behoud.

EasyFix kerstboomstandaarden zijn te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren met o.a. Groen, Rood, Brons en Zwart. 

Tip: Vul de EasyFix met de Chrysal Treefood voor nog beter resultaat!

In 6 stappen is jouw kerstboom opgezet

Via de onderstaande link zie je in zes stappen hoe een kerstboom opgezet wordt met een EasyFix kerstboomstandaard.

Je kan je favoriete EasyFix online bestellen

Tijdens het bestellen van jouw kerstboom kun je bij stap 2 van het bestelproces jouw favoriete EasyFix kerstboomstandaard meebestellen. Bij elke kerstboom bestelling krijg je gratis Chrysal Treefood en een instructie hoe je je kerstboom het beste plaatst op jouw favoriete plek.

Liever persoonlijk contact?

Vind je online bestellen lastig of heb je hele specifieke wensen? Wellicht is het dan beter om even contact met ons op te nemen.
Bel ons op 06 204 804 33
Copyright Bestelboom.nl 2022 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design